Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


JARC escull Francesc Xavier Vela com a nou president de l'organització agràriaJoan Biosca el rellevarà al capdavant del sindicat a Tarragona


L'Assemblea General Extraordinària de JARC ha escollit Francesc Xavier Vela com a nou president de l'organització agrària. Durant la trobada, que s'ha celebrat a la Casa de l'Agricultura de Barcelona, els associats del sindicat han ratificat la candidatura de Vela, pagès de Corbera d'Ebre (Terra Alta), que havia estat proposada pel Comitè Executiu de l'organització agrària, òrgan de representació de tots els territoris del país.

El nou president de JARC és des de fa vuit anys membre de la Junta territorial del sindicat a Tarragona, sent vicepresident i representant de les Terres de l'Ebre des del 2015, i president de Tarragona des del juliol de l'any passat. Francesc Xavier Vela substitueix en el càrrec Francesc Boronat, que presidia el sindicat des del 2013. Per la seva banda, Joan Biosca pren el relleu de Vela en la presidència de JARC Tarragona, després que així ho decidissin dels associats de l'organització agrària. d'aquesta demarcació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats