Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La DOP Pera de Lleida, entre els 8 plats preferits dels catalansLa recepta elaborada pel restaurant L’Estel de la Mercè passa la primera fase de votacions


El plat del restaurant L’Estel de la Mercè de Lleida elaborat amb DOP Pera de Lleida va passar ahir la primera fase de selecció com a plat favorit dels catalans.

La pera competeix en un concurs llençat per la revista Cuines que busca el plat preferit dels catalans elaborat a partir de productes amb Denominació d’Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides.

En una primera fase competien 22 plats dels que 8 han passat a la final, entre els quals s’hi troba una recepta elaborada per la Xef Mercè Tomàs, propietària del restaurant L’Estel de la Mercè, que inclou DOP Pera de Lleida com a ingredient principal.

A partir de la selecció d’aquests 8 plats, els seguidors de la revista van començar a votar ahir la segona fase del concurs que es tancarà el proper 2 de novembre amb la tria de 4 plats. D’aquests 4 plats se’n triaràn dos de finalistes i en la darrera votació nomès quedarà la tria d’un plat com a plat preferit dels catalans.

A més de la difusió mediàtica que obtenen els productes amb DOPs i IGPs amb aquest concurs, la recepta guanyadora serà distribuïda per una cadena de botigues com a plat envasat i preparat per menjar.

El Consell de la DOP Pera de Lleida anima a tots els lleidatans a través de les xarxes socials a fer de la DOP Pera de Lleida el plat preferit dels catalans.

www.cuina.cat/platfavorit/la-pera_32143_117.html

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats