Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


La pedregada de dissabte va afectar unes 10.000 hectàrees de cultius en una dotzena de municipi de la NogueraEl cereal, la fruita dolça, ametllers, oliveres, vinya i farratges, entre les produccions agràries més afectades, segons una primera estimació d'Agricultura


La pedregada que dissabte la tarda va afectar unes 10.000 hectàrees de cereals, fruita dolça, ametllers, olivera, vinya, i farratges d'una dotzena de termes municipals de la comarca de la Noguera, segons les primeres estimacions del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Aquest dimarts, el director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, i el director dels Serveis Territorials d'Agricultura Lleida, Ferran de Noguera, visitaran diverses finques afectades i es reuniran a Gerb (Noguera) amb els alcaldes de les localitats afectades.

Posteriorment, donaran a conèixer amb més concreció l'afectació de la tempesta d'aigua i pedra sobre la producció agrària. Aquest dilluns tècnics del departament han començar a inspeccionar sobre el terreny per tal d'avaluar els danys sobre diferents cultius de la zona.

Una forta tempesta va descarregar calamarsa dissabte passat a la tarda i va afectar diferents cultius agraris a la comarca de la Noguera. Localitats com ara Gerb, Balaguer, Castelló de Farfanya, Os de Balaguer, van ser algunes de les més afectades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats