Lleida
2 / 12° C (pluja)
97% 26 km/h


La poma Golden de la SAT Bellfruit de Bellpuig, la més ben valorada en el tast popular organitzat per JARCL'organització agrària donarà a conèixer el 25 d'abril la guanyadora del Premi Internacional Millor Poma Golden 2018, que s'elegirà a partir de la tria dels experts


La poma Golden de la SAT Bellfruit de Bellpuig (Urgell) ha rebut la millor valoració en el tast popular que ha organitzat aquest divendres JARC a Lleida. Així ho han decidit les més de cent persones que han tastat les cinc pomes finalistes del Premi Internacional Millor Poma Golden 2018, certamen que per segon any consecutiu organitza l'organització agrària amb l'objectiu de potenciar i donar visibilitat a la qualitat de la producció agrària.

Pels participants, la poma de la SAT Bellfruit ha estat la que més ha destacat pel seu sabor, i per la seva textura ferma i crocant. El 25 d'abril, JARC donarà a conèixer quina és la poma guanyadora del Premi Internacional Millor Poma Golden 2018 que s'elegirà d'entre les cinc finalistes d'enguany. En aquest cas, la valoració dependrà d'un grup d'experts entrenats per IRTA, que col·labora amb aquest certamen.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats