Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La superfície de producció ecològica a Catalunya supera en més del doble la de fa 5 anysEl Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) ja té inscrits més de 3.500 operadors ecològics, un 9,4% més que l'any anterior


El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) ha presentat aquest divendres els resultats del 2017, que confirmen la tendència a l'alça de la producció agrària ecològica. Enguany s'ha produït un increment del 16,8% de la superfície, assolint les 200.749 hectàrees, més del doble de les que hi havia fa 5 anys. També han augmentat els operadors ecològics inscrits en 3.543, un 9,4% més que l'any anterior. El secretari general d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, David Mascort, ha dit que durant aquest any hi ha hagut un "augment considerable" de tots els indicadors.

Un dels altres indicadors a destacar és la facturació i el destí de les vendes. Durant l'any 2016, l'informe presenta un increment en el 20,6% de les facturacions de productes agraris ecològics, amb un volum de mercat total de 438 milions d'euros.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats