Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La UdL 'perfecciona' amb un estudi les tècniques del control de plagues en els arbres fruitersEl centre forma part d'un projecte europeu sobre el futur de la producció i les seves amenaces


La Universitat de Lleida (UdL) participa en una iniciativa la novetat rau en aportar la millora en la tècnica del controlar les plagues en els arbres fruiters i altres espècies.

El projecte Emphasis que promou un sistema integrat de gestió de plagues en diferents cultius, va arrencar el 2015 i està a punt de culminar. S'hi està investigant les malalties en diferents sistemes forestals i agrícoles, entre d'altres qüestions.

"Durant aquests anys s'han estudiat alguns sistemes i la millora d'eficàcia en el control biològic de plates i productes fitosanitaris", explica el catedràtic de la UdL de Producció Vegetal i Ciència Forestal, Ramon Albajes. A més, apunta que un grup especialitzat en entomologia de la UdL ha participat al costat de 22 socis, entre els quals formen part institucions, associacions i empreses de nou països.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats