Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Mercolleida aprova un pressupost de 926.800 euros per a l'any 2019Fèlix Larrosa pren el relleu d'Àngel Ros en la presidència del consell d'administració de la llotja agropecuària


El consell d'administració de Mercolleida ha aprovat aquest divendres el pressupost ordinari per a l'any 2019, que preveu uns ingressos de 926.800 euros i unes despeses de 808.553 euros i, per tant, un resultat positiu de 118.247 euros. Els ingressos de la llotja agropecuària lleidatana provenen bàsicament de l'arrendament de les oficines de l'edifici i de les quotes que paguen els usuaris per rebre els anàlisis de mercat dels mercats agrícoles i /o ramaders que genera l'entitat. D'altra banda, s'ha acordat nomenar l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, nou conseller i president del consell d'administració de Mercolleida, prenent d'aquesta manera el relleu a l'anterior alcalde, Àngel Ros.

El nou president de Mercolleida, Fèlix Larrosa. ha destacat la trajectòria i el posicionament de la llotja agropecuària lleidatana i ha esperonat, a la vegada, els consellers a treballar per assolir noves fites pensant en la globalització del sector.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats