Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Prop de 1.500 professionals se citen a la Llotja de Lleida amb motiu de Porciforum & NutriforumÉs la cita més important del sector ramader internacional en què durant tres dies es debatran les noves tendències i les claus de futur en la producció porcina i en la nutrició animal.


Lleida és des d’avui i fins divendres el punt de trobada de Porciforum i Nutriforum, dos congressos de referència internacional del sector ramader, que es desenvolupen en paral·lel i que reuneixen professionals i tècnics del sector porcí, així com a experts i científics de reconegut prestigi relacionats amb la nutrició i la salut animal. El Palau de Congressos de la Llotja acull aquesta trobada, a la qual s’espera la participació de prop de 1.500 professionals, que reconeixen aquests dos congressos com una cita ineludible del sector ramader.

Aquest dimecres, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, alhora que conseller delegat de la CNC, Rafael Peris, ha presidit la presentació dels dos congressos que se celebren a partir d’avui a La Llotja de Lleida. Peris ha destacat “la importància que la ciutat i el Palau de Congressos acullin aquest tipus d’esdeveniments que atrauen prop d’un miler de persones a Lleida, la qual cosa es tradueix en activitat econòmica i perquè tots els assistents coneguin la nostra ciutat, tot un referent en el sector porcí”. El tinent d’alcalde ha recordat que “fruit de l’acord de col·laboració que vam signar l’any passat amb Agrinews, organitzador dels congressos, Porciforum i Nutriforum se celebran a Lleida fins al 2020 i no es descarta que aquesta col·laboració s’allargui més enllà d’aquesta data”.

En aquest mateix sentit s’ha manifestat el director d’Agrinews, Lluís Carrasco, que ha posat de relleu que “Lleida es mereix un congrés de primera magnitud sobre el porc, tenint en compte que dos terceres parts de la producció espanyola de porc es concentra a Lleida i l’Aragó”. Per això, ha explicat Carrasco, “té tota la lògica que els dos congressos tinguin continuïtat a Lleida, més si tenim en compte la bona predisposició de la Paeria, Turisme de Lleida i La Llotja per acollir-los”.

Per la seva banda, el director tècnic de Porciforum, Albert Finestra, ha destacat el gran nivell tècnic de Porciforum i Nutriforum en què es debaten i es posen de relleu els aspectes més rellevants i actuals sobre els dos sectors, tant el del porc com el de la nutrició animal.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats