Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


Quatre famílies guanyen el concurs Familyfruit i colliran els seus propis préssecs a LleidaEls guanyadors passaran aquest cap de setmana a Lleida amb les despeses pagades, faran una ruta pels camps, colliran fruita i visitaran el Turó Seu Vella


Quatre famílies amb nens petits que han participat aquest curs al Pla de Consum de Fruita a l’Escola han guanyat la primera edició del concurs de famílies Familyfruit. El premi d’aquest concurs consisteix en un cap de setmana a Lleida per a tota la família amb les despeses incloses en el que podran visitar camps de presseguers i collir els seus propis préssecs i, a més, rebran un carret de la compra valorat en 200 euros amb fruites i verdures i altres productes de qualitat.

Les famílies guanyadores tenen nens i nenes d’entre 2 i 12 anys escolaritzats en centres que participen al Pla de Consum de Fruita a l’Escola i venen de Sant Fruitós del Bages, Vilanova i la Geltrú, Barcelona i Sabadell.

Aquesta inciativa d’Afrucat s’emmarca en el Pla de Consum de Fruita a l’escola impulsada pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca i proposava a les famílies treballar els hàbits alimentaris a casa i compartir l’experiència a les xarxes socials. El material que van enviar les famílies s’ha anat penjant al Facebook i a l’Instagram de l’Espai Fruita (@espaifruita) i inclou receptes novedoses, festes d’aniversari diferents, vídeos dels nens i nenes cuinant i fins i tot entrevistes amb paradistes de mercats.

La visita al camp comptarà amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, Carmel Mòdol i del president i del director General d’Afrucat, Francesc Torres i Manel Simon.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats