Lleida
14/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


‘Té futur l’agricultura actual?’, eix temàtic de la segona taula de debat del cicle sobre la sostenibilitat del model agroalimentari a l’IEIÀlex Escolà i Ignasi Iglesias han participat en la segona de les tres sessions del cicle, moderada pel periodista de La Mañana Sergi Martí


L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dijous la segona de les tres sessions que formen el cicle de debats sobre la sostenibilitat del model de producció agroalimentària actual. En aquesta ocasió, la taula ha estat formada per Àlex Escolà i Ignasi Iglesias, actuant com a moderador el periodista Sergi Martí. El títol de la taula de debat d’avui ha estat ‘Té futur l’agricultura actual?’.

El cicle està organitzat per la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i s’articula de tres taules de debat, amb el focus posat en l’actual model agroalimentari. La primera es va celebrar el passat 14 de novembre i hi van prendre part Francesc Reguant, Míriam González i Carles Díaz, que van parlar sobre ‘Té futur el nostre model alimentari?’. El cicle acabarà el dijous 12 de desembre amb el tema ‘Té futur la producció de carn’, a càrrec de Ramon Armengol i Romi Pena, en una sessió que estarà moderada per la periodista Mercè March.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats