Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Una fruitera d'A Corunya denuncia l'agressió d'un home per tenir a la venda peres de LleidaL'home va entrar al magatzem i li va dir que les havia de retirar


Una fruitera de A Corunya ha denunciat haver estat objecte d'una agressió per part d'un client que li va exigir que retirés unes peres de Lleida que tenia a la venda, segons publica avui el diari La Opinión de A Coruña (https://www.laopinioncoruna.es/coruna/2019/10/24/hombre-agrede-frutera-marques-pontejos/1446286.html).

La fruitera, Sandra Castro, que té el seu establiment de productes frescos al carrer Marqués de Pontejos d'A Corunya, va explicar que un home d'uns 70 anys va entrar a la botiga i li va dir que tenia fruita de Catalunya i que l'ordenava retirar-la. Ella li va contestar que no la molestés i l'home li va fer aleshores la botifarra. La propietària de la fruiteria el va advertir que trucaria a la Policia i que li faria una fotografia amb el seu mòbil.

Un cop fora de la botiga, la dona denuncia al diari La Opinión de A Coruña que, un cop li va fer la fotografia, l'home la va agredir dues vegades al cap, li va prendre el mòbil i la va agafar amb força pel braç. L'incident va acabar gràcies a la intervenció d'un jove que passava pel carrer, que va obligar l'home a tornar-li el mòbil.

Fotografia: Víctor Echave (La Opinión de A Coruña)

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats