Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Una pedregada ocasiona danys en alguns cultius de fruita al sud del Segrià i les GarriguesLa tempesta, que de forma general ha caigut molt barrejada amb aigua, ha afectat "mínimament" cirerers i albercoquers


Una tempesta que ha caigut aquest dijous a la nit ha ocasionat alguns danys a diversos cultius de cirera, d'albercoc, i en menor mesura de nectarina, situats a la part sud de la comarca del Segrià. La zona més afectada ha estat la del Baix Segre, concretament la localitat de Soses, on la mida aproximada de la pedra era com la d'un pèsol. L'alcalde d'aquest municipi, Isidre Mesalles, ha puntualitzat que els perjudicis han estat "mínims".

En d'altres pobles de l'entorn, com ara Torres de Segre, Alcarràs, Seròs, Sudanell i Sarroca de Lleida, així com també en diferents punts de les Garrigues, entre ells les Borges Blanques, la precipitació estava molt barrejada amb aigua, el que redueix encara més les conseqüències que pot tenir sobre la fruita, segons ha dit el president d'AEALL-ASAJA, Pere Roqué. La d'aquest dijous ha estat la segona pedregada que s'ha registrat a les comarques de Ponent en el que portem d'any.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats