Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Adif prepara els enllaços per a què la línia d'AVE Saragossa-Lleida connecti cap a ValènciaEls desviaments i canvis d'agulles amb l'eix Mediterrani es faran a l'octubre a través de la variant Tarragona-Vandellós.


Els enllaços de l'alta velocitat de la línia Madrid-Barcelona amb la variant Tarragona-Vandellòs del Corredor Mediterrani es duran a terme entre l'1 d'octubre i el 2 de novembre, segons informa l'empresa pública Adif.

Aquesta nova fase de les actuacions consisteix en la instal·lació de dos desviaments o canvis d'agulles per permetre la enllaç amb la nova variant Tarragona-Vandellòs del Corredor Mediterrani.

Els treballs es faran a la bifurcació denominada La Gatellada (costat Madrid), al terme municipal d'Alcover (Tarragona).

D'aquesta manera, es permetrà la futura connexió dels trens que circulen per la línia d'alta velocitat des de Saragossa / Lleida fins a València a través de la nova variant Vandellòs-Tarragona.

Les obres suposaran la modificació dels horaris i del temps de viatge dels trens AVE-Llarga Distància entre el 6 i el 30 d'octubre.

Els desviaments que s'instal·laran tenen una longitud de 240 metres i permeten el pas a 350 quilòmetres per hora per via general i a 220 per via desviada, amb un total de dotze motors per aparell.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats