Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Agramunt estudia portar al Contenciós la Casa Canal per la tala d'arbresEl consistori critica la destrucció de bona part dels arbres que hi havia entre els Safarejos Municipals i el pont del Camí de la Donzell


L'Ajuntament d'Agramunt (Urgell), està estudiant la possibilitat d'iniciar un procediment contenció davant la Comunitat de Regants del Canal d'Urgell per la tala d'arbres que ha dut a terme durant els darrers mesos al terme municipal. Segons l'Ajuntament, sempre hi havia hagut l'acord entre ambdues institucions que davant de qualsevol actuació abans ''es parlaria i s'acordaria''.

Fa uns mesos, però, amb motiu del recreixement que ha dut a terme el servei d'obres de la comunitat, s'han destruït bona part dels arbres que hi havia entre els Safarejos Municipals i el pont del Camí de La Donzell. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ''no es tracta de determinar de qui són els arbris i qui en té la potestat de fer-ne el que vulgui, es tracta de preservar en la mesura del possible un patrimoni natural de tots''. Solé ha lamentat que no s'hagi informat al consistori de l'actuació i remarca que ''no creiem que les coses s'hagin de fer així''.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats