Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hAitona obre una borsa de treball per a la contractació de nous vigilantsL’objectiu es poder regularitzar la situació del personal de vigilància que s’havia contractat durant la pandèmia de la Covid-19 mitjançant contractes d’emergència


El Butlletí Oficial de la Província de Lleida ha publicat les bases per a la convocatòria d’una borsa de treball per a la contractació de vigilants per al municipi d’Aitona. Una convocatòria que neix a proposta de l’Ajuntament per tal de reforçar la tasca de seguretat i de vigilància que es duu a terme a la vila, en especial des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19, amb l’objectiu de garantir el benestar dels veïns i veïnes i el compliment de les restriccions i mesures de seguretat establertes.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que «durant la pandèmia hem hagut hagut de contractar força personal de vigilància mitjançant contractes d’emergència. La situació no s’ha pogut regularitzar fins ara, pel rebrot que hi va haver a mitjans d’estiu, però ara és el moment de posar fil a l’agulla». 

El  nomenament d’aquests vigilants com a funcionaris interins permetrà que aquests gaudeixin de la condició d’autoritat, segons l’article 7.2 de la Llei 16/1991, de policies locals, i explotar al màxim les possibilitats d’aquesta figura, molt important en els petits municipis com Aitona, i que cal reivindicar i potenciar, perquè juguen un paper cabdal.

Les bases de la convocatòria i tota la informació sobre el procés es poden consultar en aquest enllaç. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats