Lleida
3/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Alfarràs celebra la 26a Fira del Préssec de Pinyana amb un gran nombre d’activitatsEl certamen ofereix una gran varietat de préssecs


Alfarràs celebra aquest cap de setmana la 26a Fira del Préssec de Pinyana, amb un gran nombre d’activitats per a tothom. Ahir es va inaugurar aquesta fira celebrant el XIV Màster de Pesca a mosca del Ribagorçana i una ruta ornitològica que va anar a càrrec de Juan Novales. Un cop finalitzades ambdues activitats va ser el torn per per a la tradicional cercavila i l’actuació de la Banda de Cornetes, Tambors i Majorets d’Alfarràs.

Posteriorment va tenir lloc un concert a càrrec de la Banda de Música Roig Tardà i tot seguit va venir l’acte d’Inauguració oficial de la 26a Fira del Préssec de Pinyana, a càrrec de Ramon Alturo, Director dels Serveis Territorials d’Empresa i coneixement de Lleida, i de Josep M. Tomàs, President de la Cooperativa Fruits d’Alfarràs. Durant tota la jornada d’ahir va haver-hi diferentes activitats, entre les quals una de les més destacades  va ser la de l’Elecció dels Millors Préssecs de Pinyana, categories Groc i Roig, que es va fer a les 17.00 h.

Avui continuarà el XIV Màster de Pesca a mosca del Ribagorçana 2019 i després hi haurà una demostració i degustació de plats amb préssec de Pinyana així com una demostració del procés d’elaboració del préssec en conserva. A les 20.30 hores la Fira tancarà portes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats