Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hArbequines i arbequins de ferroLa localitat de les Garrigues celebra la tradicional activitat de la festa major


La localitat d’Arbeca es troba des del passat dimecres gaudint de la seva festa major que s’acabarà demà diumenge. Durant els cinc dies de celebració la gent té l’oportunitat de participar en un ampli ventall d’activitats per a totes les edats.

Ahir a la tarda, però, es va celebrar un dels actes més esperats a la festa major de la localitat de les Garrigues: l’Arbequí de Ferro, tant per a les nenes i nens més valents com per als adults. Com sempre, l’activitat tradicional va comptar amb una gran acollida i tothom va gaudir de valent d’aquesta competició tan divertida.

La festa va continuar amb ball de tarda i de nit fins ben entrada la matinada. Avui dissabte hi haurà sardanes a la tarda seguides per un ball. Passada la mitjanit, però, arribarà una de les actuacions estrella dels cinc dies de la festa: la del grup Els Catarres, per continuar amb un grup de versions i un DJ per al jovent. 

FOTOS: Núria García

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats