Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hArrenca el ‘Cendrart. Trobada d’art per la terra’ amb més de 350 personesAlguns artistes van treballar ahir amb les roques de la zona afectade pel foc


La Partida de l’Espartell de Maials va ser ahir l’escenari on va arrencar el Cendrart. Trobada d’art per la terra, una iniciativa que té la finalitat de combatre amb la creativitat de diferents intervencions artístiques la destrucció causada per l’incendi que aquest estiu va afectar part de la Ribera d’Ebre, del Segrià i de les Garrigues.

Van ser 380 les persones que ahir van participar d’aquestes jornades que avui finalitzen. Els organitzadors es van mostrar molt satisfets per la gran assistència de gent vinguda de diferents punts de Catalunya i, fins i tot, de l’Aragó. Lídia Sabaté, fotògrafa de LA MAÑANA i membre de l’entitat organitzadora, Capitonya. Ateneu Maialenc, va explicar que “ens va sorprendre i impressionar que vingués tanta gent d’Osca i d’Aragó per solidaritzar-se amb nosaltres”. També van assistir-hi diferents alcaldes lleidatans, així com membres de la Diputació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats