Lleida
9/19° C (pluja)
97% 26 km/hArrenquen les obres de substitució de l’enllumenat a MassoteresEn total es canviaran 180 punts de llum a tot el nucli, que passaran a ser de baix consum


Massoteres ha iniciat aquest dimarts 15 de setembre els treballs de renovació de l’enllumenat públic del municipi, que es preveu que finalitzin durant l’estiu.

Les actuacions consisteixen en la substitució de 180 punts de llum per llums LED – repartits entre Massoteres, Palouet i Talteüll –  més eficients i que afavoreixen l’estalvi energètic. També es faran treballs en el manteniment i adaptació del quadre elèctric, per adaptar-lo a la normativa vigent. Es calcula que amb totes aquestes intervencions s’aconseguirà uns percentatges d’estalvi mitjans en consum d’un 60%.

El pressupost de les actuacions és de 60.263,67 € i està finançat per la Diputació de Lleida i el Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible.

La sol·licitud d’actuació ha estat tramitada pel Consell Comarcal de la Segarra ja que en el seu moment el consistori no podia demanar-la individualment per no arribar a la inversió mínima prevista en la convocatòria d’ajuts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats