Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/hArtesa de Segre pateix diversos atacs vandàlics des del mes de generEs calcula que els danys ocasionats fins ara ascendiran a 15.000 euros


Contenidors cremats, extintors fets malbé i buidats, arbres arrancats i furts al bar de la pisicina. Aquest és l’escenari amb què conviu des del gener Artesa de Segre. Un altre municipi de la demarcació de Lleida que pateix una onada de vandalisme, com Soses aquest cap de setmana. 

Així ho va denunciar públicament ahir l’alcalde del municipi, Mingo Sabanés, que lamenta que “portem des de passat Reis així i tremolem cada cap de setmana”. Sabanés concreta que tots els danys –entre els quals hi ha contenidors cremats, un quadre de la llum de les firetes trencat, extintors fets malbé i robatoris al bar de la piscina municipal– que porten fins ara ascendeix a entre 14.000 i 15.000 euros. “Són costos importants”, matisa. 

Davant d’aquests fets, l’alcalde ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra, que li han assegurat que “investigaran els fets per poder prendre mesures i sancionar-los”. 

En aquest sentit, explica que es tractaria d’un “grup de 5 o 6 joves d’entre 16 i 20 anys, que creiem que són del poble i que surten entre les 2.00 hores i les 3.00 hores de la matinada fer mal”. Mingo Sabanés lamenta que són fets “per fer mal” perquè “no hi guanyen res”. 

Cal recordar que aquest cap de setmana Soses també va patir una onada d’actes vandàlics. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats