Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/hBalaguer reprèn aquesta setmana la restauració de façanes al centre històricDins del programa Treball als Barris es rehabilitaran 30 façanes dels carrers Santa Maria i Minerva


Balaguer rehabilitarà 30 façanes més del centre històric a través del programa Treball als barris. L'actuació es preveu que comenci aquest mateixa setmana i per dur a terme els treballs s'han contractat un total de 12 persones, 6 oficials, 3 peons i 3 pintors. 

Les façanes que es rehabilitaran corresponen als carrers Santa Maria i Minerva tot i que abans s'acabaran les que estan pendents al carrer la Botera i el carrer Torrent, segons ens ha explicat la tècnica de Treball als barris, Cèlia Camarasa.

A banda d'aquestes 12 persones, la Paeria en contractarà 15 més a través d'altres plans d'ocupació. Es tracta de 4 persones per fer la tasca d'acompanyament a la gent gran, 2 agents cívics, 1 coordinador d'agent cívic i acompanyament a la gent gran, 1 coordinador d'obres, 2 peons de jardins, 1 educador de carrer i una persona que farà classes d'alfabetització. També hi ha la tècnica responsable de Treball als barris i una tècnica i una administrativa d'orientació laboral.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats