Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Baqueira Beret obrirà aquest dissabte amb 30 quilòmetres de pistesLes fortes nevades i el fred intens de les darreres setmanes permeten avançar la temporada


Les fortes nevades i el fred intens de les últimes setmanes, que ha propiciat una abundant producció de neu, permetran obrir el sector de Baqueira amb 25 pistes en funcionament sumant 30 km de traçats oberts i uns gruixos màxims de neu de fins a 50 cm a la cota 2500m.

 

 

La nova temporada ha arribat amb moltes ganes a l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu. El novembre ha començat amb molta neu i un fort fred ideal per avançar el començament de l'hivern, esportivament parlant. Condicions ideals per a ser optimistes de cara a l'obertura de l'estació en principi prevista pel darrer cap de setmana de novembre però que finalment serà el dissabte 18 de novembre el dia escollit per calçar-se de nou els esquís.

 

 

S'obrirà la zona central de Baqueira amb tots els remuntadors en funcionament excepte el Telecabina i el TDS (telecadira desembragable) Pla de Baqueira. Per tant, estaran en funcionament els TDS Bosc, Mirador, Era Cabana, Jorge Jordana i el TS Esquirós. També els teleesquís Rabadà i les tres cintes de la zona de debutants. A través d'aquests remuntadors s'accedirà a 25 traçats amb un total de 30 km de pistes.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats