Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hBatuda de neteja mediambiental a Tàrrega amb la participació de gent joveAcció ecològica de la Regidoria de Medi Ambient dins la campanya “Let’s Clean Up Europe”


Tàrrega ha realitzat avui una batuda de neteja mediambiental en diversos entorns de la ciutat amb la participació d’uns 200 alumnes de centres educatius. Emmarcada dins la campanya “Let’s Clean Up Europe”, l’activitat es programà inicialment per al passat 18 de setembre si bé s’anul·là a causa de la pluja. Finalment s’ha celebrat avui aplicant els protocols sanitaris de seguretat. Precisament, i per evitar aglomeracions, s’han fixat grups reduïts en diferents torns de sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports, on s’han facilitat bosses per dipositar els residus. Així mateix, les persones participants s’han distribuït en diversos sectors com la llera del riu Ondara, el Parc de Sant Eloi, els barris del Sol Ixent i Fàtima,...

Organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, aquesta acció ecològica de voluntariat promou hàbits responsables vers l’entorn natural i sensibilitza contra els abocaments incontrolats. En total, gràcies al “Clean Up Day” d’avui s’han retirat 8 metres cúbics d’envasos; 2 metres cúbics de papers i cartrons; i un metre cúbic de restes de construcció, roba, guants i mascaretes sanitàries. La regidora de Medi Ambient, Teresa Sala, ha agraït “la participació entusiasta de l’alumnat” i ha subratllat “els valors de conscienciació ecològica que transmetem a la gent jove mitjançant propostes com les batudes de neteja”. En concret, hi han participat avui alumnes dels instituts Alfons Costafreda i Manuel de Pedrolo, l’Escola Mare Vedruna, l’Escola Alba i un grup del Taller Alba. Per impulsar aquesta iniciativa, el consistori rep suport de l’Agència de Residus de Catalunya, Cartaes i l’Associació Alba.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats