Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Bellpuig fomenta hàbits saludables en el primer dia de la Fira ‘Cuida’t’Amb aquest certamen també es vol apostar pels productes locals i de proximitat


Potenciar els hàbits saludables i “minimitzar les receptes químiques” per millorar la qualitat de vida. Aquest és l’objectiu pel qual l’Ajuntament de Bellpuig ha impulsat la primera edició de la Fira Cuida’t. Aprofitant el teixit associatiu del poble, l’alcalde Jordi Estiarte reivindica el certamen com una manera de “visibilitzar els hàbits saludables i conèixer els actius que fomenen la salut”. Així mateix, amb aquesta fira també es vol apostar pels productes locals i de proximitat. 

Amb aquesta voluntat, el primer dia de fira es va tancar amb èxit d’assistència, que s’espera repetir en la jornada d’avui. En aquesta primera edició hi ha 39 expositors, dels quals 24 són de Bellpuig, i dels 15 restants, 9 són de la demarcació de Lleida. En aquest sentit, en l’acte d’inauguració hi va participar el president de la Diputació, Joan Talarn, que va afirmar que les fires són “un factor dinamitzador, multiplicador de l’activitat econòmica, del foment de la competitivitat i un lloc de contacte social”. 

Aquesta importància es veu reflectida, diu Talarn, en els 211 certàmens i mostres firals que s’han convocat durant el 2019 a les terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats