Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/hBoí Taüll registra el millor mes de febrer de la darrera dècadaL'estació ha sumat 44.742 forfets gràcies a les nevades de finals de gener que ha garantit les condicions per a l'esquí


L'estació d'esquí de Boí Taüll (Alta Ribagorça) ha tancat el mes de febrer amb unes xifres rècord de 44.742 forfets venuts, els millors resultats dels darrers 10 anys. Les nevades de finals de gener han garantit unes excepcionals condicions de quantitat i qualitat de neu i a això se li ha afegit el factor climatològic. Hi ha hagut pics de 4.000 esquiadors, concretament el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, quan hi havia el 100% del domini esquiable obert. Amb el que portem de temporada, el complex acumula 114.850 forfets venuts. A l'estació s'hi mantenen gruixos de neu que oscil·len entre els 90 centímetres a les cotes baixes i 180 a les més altes.

El director de Boí Taüll, David Ros, s'ha mostrat satisfet per les xifres aconseguides durant el febrer i ha destacat que a banda de les condicions climatològiques i de neu favorables, també cal remarcar "l'esforç de tot l'equip de l'estació i la bona gestió" que s'està fent de forma conjunta entre Actius de Muntanya i FGC. Tot plegat fa que des de Boí Taüll s'afronti amb bones expectatives el març, ja que les darreres setmanes han deixat 30 centímetres de neu nova a l'estació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats