Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/hCamarasa alerta d'una allau visitants i vehicles el cap de setmanaL'alcaldessa assegura estar "cansada, trista i enrabiada" i demana "responsabilitat" i "solidaritat"


L'alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, ha alertat de l'allau de visitants i vehicles aquest cap de setmana i demana "responsabilitat i solidaritat". A través de les xarxes socials ha penjat fotografies en què s'aprecia autocaravanes i cotxes sobre les voreres de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa. "Cansada, trista i enrabiada. Acabem el cap de setmana esfereïts de la gentada d'arreu que ha vingut a la nostra zona", ha escrit Lizaso, que ha recordat que la regió sanitària de Lleida segueix en fase 1. Es pregunta també si totes les persones que hi ha anat estan federades i practiquen esport ja que "fer pícnic no ho és", ha afegit. "S'estan perdent vides, llocs de treball, qualitat de vida", ha afegit. "Ho sento. No entenc res", acaba.

Lizaso ha lamentat que aquest cap de setmana per la zona de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa s'han vist vehicles per tot arreu, tants, ha assegurat, que els veïns "han posat cordons per protegir alguna zona perquè pogués asseure la gent gran del municipi". "Poques mascaretes i menys espai entre vehicles", ha assenyalat.

"Camins plens, zones de bany a vessar", ha dit, "els ajuntaments petits no podem gestionar sols això", alerta. L'alcaldessa de Camarasa recorda que "s'està morint gent, els sanitaris estan desbordats i segur que tor és culpa sempre d'algú altre".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats