Lleida
2 - 9° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Canvis horaris a la línia del tren de la Pobla per millorar la connexió amb l'AvantA partir de dissabte FGC anomenarà la connexió entre Lleida i Balaguer RL1 i entre Lleida i la Pobla de Segur RL2 i s'introduiran més parades facultatives


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) introduirà canvis a la línia Lleida-La Pobla a partir d'aquest dissabte, 13 de gener, amb l'objectiu de millorar el servei ferroviari que s'ofereix actualment. La línia que uneix la ciutat de Lleida amb Balaguer passarà a anomenar-se RL1 i la línia entre Lleida i La Pobla de Segur serà la RL2.

També es faran lleugeres modificacions dels horaris amb l'objectiu de millorar les connexions dels trens d'FGC amb els trens Avant, que connecten Lleida amb Barcelona. Aquests nous horaris seran possibles gràcies a la incorporació d'algunes estacions al sistema de parades facultatives, sota demanda de l'usuari. Així, Alcoletge, Sant Llorenç de Montgai, Àger i Cellers s'afegiran al conjunt de set parades que actualment funcionen amb aquest sistema que permet reduir el temps de viatge i estalviar energia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats