Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cònsola inicia el mandat amb la vista a les noves de piscines i la zona esportiva a Bell-llocRecupera l’alcaldia després de quatre anys d’oposició


Ramon Cònsola recupera l’alcaldia després de quatre anys d’oposició amb la mirada en el seu projecte programari, la consolidació d’una nova zona esportiva i de lleure, que alliberi la zona del pavelló poliesportiu i l’escola Ramon Farrerons.

Cònsola explica que el municipi necessita un espai d’aparcament en la zona del pavelló poliesportiu i també com a servei a l’escola, per aquest motiu el consistori ha iniciat l’estudi per a convertir les piscines actuals en un pàrquing, i disposar de terrenys per al possible creixement de l’escola. Per dur a terme aquest projecte el consistori destinarà una superfície d’uns 15.000 metres quadrats de les cessions del Pla Urbanístic de la zona paral·lela a la carretera de Bellvís, en la part est del municipi. 

En aquest espai es podria construir al marge de les piscines, una pista d’atletisme i altres equipaments esportius. Cònsola destaca que el creixement de l’activitat al Polígon Vinyes del Mig incrementarà la demografia del municipi del Pla d’Urgell, per la qual cosa el consistori ha de preveure el creixement dels equipaments com pot ser l’escola. L’alcalde té previst desplegar el projecte aquest mandat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats