Lleida
19 / 39° C (sol)
97% 26 km/h


Crèdit de 200.000 euros al Segrià per comprar nous contenidors de la brossaEl Consell també va donar llum verda a la contractació de dos monitors per a tres nens amb necessitats especials.


El Consell Comarcal del Segrià va aprovar ahir en el transcurs d’un ple extraordinari la contractació d’un crèdit de 200.000 euros per la compra de nous contenidors en diferents municipis on s’aplica el sistema d’illes. Els nous contenidors seran instal·lats a les poblacions d’Alcoletge, Alfés, Almacelles, Benavent, Gimenells, Rosselló, Vilanova de la Barca, Torres de Segre i Torre-serona.

La presidenta del Consell, Maria José Invernon, va explicar ahir que l’ens ha plantejat la contractació del nou crèdit donada la petició de nous contenidors per part de diferents poblacions. La inversió serà sufragada pels esmentats consistoris si bé el Consell els hi avança la tramitació amb la sol·licitud del crèdit. Alpicat i Albatàrrec pagaran directament els nous contenidors sense fer ús del crèdit.

El Consell també va donar llum verda a la contractació de dos monitors per a tres nens amb necessitats especials. Segons un comunicat difòs ahir pel Comú, el Consell va aprovar l’operació de crèdit “a dit” amb CaixaBank per valor de 194.395€ i “va tirar endavant una interpretació del contracte del porta a porta perquè l’empresa Nordverd SL només pagui una quarta part del que el plec de condicions estableix com a obligacions de l’empresa”. “Des del Comú de Lleida apostem per la defensa de l’interès general i per això ens hem oposat al triplet del Consell Comarcal, que menysté el bé comú”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats