Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hDemores d’una hora i mitja als trens de Lleida R13 i R14 per una avaria a l’estació de SantsHi va haver una incidència al sistema de senyalització, que va afectar un total de set línies de Rodalies durant tot el dia


Una avaria a l’estació de Sants va provocar ahir fins a una hora i mitja de retard a les línies R13 i R14 amb origen i destí a Lleida. 

També es van veure afectades les línies R2 sud, R2 nord, R11, R15 i R16. La incidència es va produir a dos quarts de set del matí a la zona de vies en direcció Passeig de Gràcia. “És una incidència al sistema de senyalització  que està provocant retards que poden superar els seixanta minuts en alguns casos” va explicar el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, que va assegurar que els més afectats van ser els usuaris de Rodalies. De la demarcació de Lleida, es van veure afectats quatre trens d’anada cap a Barcelona i tres de tornada cap a Lleida. En total, però, hi van haver 250 trens afectats i 100.000 viatgers. 

Els tècnics d’Adif van poder reparar l’avaria a les quatre de la tarda, que va provocar retards primer de trenta minuts, després de seixanta fins a arribar als noranta. 

Un cop solucionada l’avaria a Sant, es van anar recuperant de forma progressiva les freqüències habituals. 

Manca d’informació

Malgrat els esforços del personal de Renfe davant d’aquesta avaria, alguns dels usuaris afectats per l’incident afirmaven no haver rebut cap mena d’informació i lamentaven que “l’única informació que se’ns ha donat és que no saben res”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats