Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hDescomptes del 30% en carn de corder a 12 carnisseries del Pallars Jussà per incentivar-ne el consumLa comarca té habilitades 15 àrees de barbacoes per recuperar la tradició de fer carn a la brasa


Un total de 12 carnisseries del Pallars Jussà ofereixen, aquesta setmana, descomptes del 30% en la compra de carn de corder. Concretament, els ramaders i carnissers de la comarca s'han posat d'acord per fer aquesta oferta del 12 al 17 de març. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que porta per lema 'La Gran costellada de corder del Pallars', és incentivar el consum de carn de corder i recuperar la tradició de les costellades a l'aire lliure.

Per facilitar les costellades hi ha habilitades arreu de la comarca, un total de 15 barbacoes; 9 obertes tot l'any i 6 obertes del 15 de setembre al 14 de juny. Aquesta és una iniciativa que ha sortit del Consell del Corder, una taula de treball formada per professionals dels diferents sectors involucrats amb el corder: ramaders, veterinaris, carnissers i restauradors, amb l'acompanyament de l'Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia.

La creació del Consell del Corder ha nascut aquest mes de febrer arran de la voluntat del sector de donar a conèixer les excel·lències d'aquesta carn, que alhora és un dels motors econòmics de la comarca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats