Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana aprova licitar la primera planta del centre d'interpretació de Cal SinénJoan Reñé també anuncia la compra d'una finca contigua per poder ubicar-hi un aparcament


El Consell General del Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana ha aprovat el projecte i la licitació de la primera planta del centre d'interpretació de Cal Sinén, un espai que "servirà com a punt de trobada de tots els visitants del que és el centre neuràlgic del mateix estany", segons ha assenyalat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després de la reunió celebrada aquest dimarts al Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

L'actuació, que podrà tirar endavant gràcies a una aportació de la diputació lleidatana, també inclourà altres millores com ara les escales d'accés. La previsió és que les obres puguin estar enllestides durant el mes de setembre. Altrament, Reñé ha explicat que el Consorci està treballant també en la compra d'una finca contigua a l'estany per a la seva utilització com a zona d'aparcament de vehicles.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats