Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl Mercat Medieval de Guimerà conclou amb més de 20 mil visitantsLa 25a edició ha estat un èxit pel poble després de superar el rècord d’anys anteriors i incorporar un 'Room Escape'


La 25a edició del Mercat Medieval de Guimerà ha estat tot un èxit. El poble ha tancat aquest cap de setmana amb un nou rècord de visitants, 20 mil persones.

Més de 20 mil persones han assistit aquest cap de setmana al Mercat Medieval de Guimerà, turistes de totes les edats i de totes les regions de Catalunya, especialment de Lleida i Tarragona, tot i que també hi va haver molts turistes barcelonins, segons ha afirmat l’alcalde del poble, Salvador Balcells.

Per una banda, Balcells destaca que “aquest any s’ha fet molta publicitat del mercat medieval, gràcies a les xarxes socials, la premsa escrita, la radio i la televisió”. Per altra banda, està clar que al celebrar la 25a edició i donar una veu tant amplia del succés, la culminació final ha provocat una “satisfacció increïble pel poble, i sobretot per tots els organitzadors” remarca Balcells.

Una de les novetats que ha incorporat el Mercat Medieval de Guimerà ha estat l’activitat del Room Escape, que permetia conèixer al detall la història real de la casa en el seu context.

Per als més petits, aquest any, les activitats s’han traslladar a la part baixa del poblels on els infants han pogut gaudir de manualitats de tota mena, com per exemple tallers de sabó, treballs manuals, ruquets, entre d’altres. 

A més, s’ha tornat a comptar amb les visites guiades pel poble, que ja feia anys que no es feien i “han cautivat a tot el públic turistic” ha emfatitzat l’alcalde, Salvador Balcells.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats