Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


El programa Esport Blanc Escolar ja està en marxa al Pirineu amb prop de 2.500 alumnes de 60 centres educatiusTotes les escoles públiques i concertades ja formen part de l'activitat, que acosta els esports d'hivern a alumnat


Les primeres sessions d'esquí nòrdic a Vall de Núria per part d'alumnes de l'Escola Joan Maragall de Ripoll han donat el tret de sortida aquesta setmana a una nova edició del programa Esport Blanc Escolar (EBE) de promoció dels esports d'hivern entre els més petits. Aquest curs 2018-2019 arriba a la sisena edició. Enguany, l'activitat continua creixent en practicants i un total de 2.481 alumnes (1.337 de 3r i 1.144 de 4t de primària) de 60 centres educatius (13 ZER's, 37 escoles públiques i 10 de concertades) de 9 comarques en formaran part. D'aquesta manera el programa arriba a totes les escoles públiques i concertades del Pirineu català. El curs passat, hi van prendre part 2.085 alumnes de 50 centres.

Emmarcat en el Pla Estratègic d'Esports d'Hivern de Catalunya, el programa Esport Blanc Escolar té l'objectiu d'impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d'hivern, en les seves diferents modalitats, en la població infantil de 3r i 4t de primària, fent una atenció especial a les comarques pirinenques. L'altra finalitat és educar mitjançant l'esport a respectar, gaudir, conviure, estimar i conèixer les nostres muntanyes amb la complicitat del professorat dels centres d'ensenyament i dels tècnics d'esport.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats