Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/hEl PSC canvia de portaveu a l’Ajuntament de Pont de SuertJuan Rodríguez serà el nou portaveu socialista i Antonio Torres el suplent


El PSC de Pont de Suert ha fet efectiu el canvi de portaveu a l’Ajuntament de la capital de l’Alta Ribagorça. Així, Juan Rodríguez serà el nou portaveu socialista al consistori, enlloc d’Olga Escoll, i Antonio Torres en serà el suplent.

Tot i que el relleu és ja efectiu, està previst que sigui ratificat en el ple del proper mes de març. Rodríguez ha destacat que “els primers i principals objectius és tenir una informació detallada de la gestió a l’Ajuntament de Pont així com tenir veu als plens com a oposició”.

A més, el grup del PSC ha registrat ja tres mocions per tal que siguin considerades a debat en el pròxim ple.

La primera de les mocions és “en defensa de la concertació territorial i de l’ocupació”. El text critica que la Generalitat hagi “emprès un camí de canvi radical en l’execució de les polítiques públiques d’ocupació desplegant una nova Llei  d’ordenació del sistema i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya”. Un canvi que “mitjançant decret, ha exclòs un cop més el món municipal en el debat”. Per això, la moció insta a la “paralització de la tramitació de Decret de desplegament de la Llei 13/2015, assolir un acord de màxim abast i transversal de la mà dels ajuntaments i establir un sistema de finançament “.

El grup socialista també defensarà la moció “per fer front a la despoblació, l’envelliment i la manca d’oportunitats en el medi rural” i una darrera moció “en motiu del dia 8 de març, Dia Internacional dels Drets de la Dona”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats