Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEl PSC de Gimenells refusa l'oferta del PP per tirar endavant una moció de censura a l'AjuntamentEl grup socialista aposta per donar "un vot de confiança" a l'actual equip de govern de Som Poble


El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) ha decidit refusar l'oferta del Partit Popular per tirar endavant una moció de censura a l'actual alcaldessa de la localitat, Emma Solans. El grup socialista ha pres aquesta decisió al·legant "motius personals" del seu representant, segons el comunicat emès pel PSC. D'aquesta manera, ha expressat la voluntat de donar, de moment, "un vot de confiança" a l'actual equip de govern de Som Poble. Tot i això, des del PSC de Gimenells han assenyalat que no descarten futures negociacions amb qualsevol dels grups que conformen l'Ajuntament, "sempre pel progrés i el bé comú dels veïns del municipi".

El PP, encapçalat per l'exalcalde socialista Dante Peréz, es va imposar en les eleccions municipals del 26 de maig a Gimenells i el Pla de la Font, amb 306 vots, respecte dels 258 obtinguts per la candidatura independent Som Poble. Tot i això, ambdues formacions van sumar quatre regidors. El suport de l'únic regidor del PSC va possibilitar la investidura de la candidata de Som Poble, Emma Solans.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats