Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


El trànsit a la carretera de Castell de Mur on hi va haver una esllavissada es podria reobrir al juliolA finals de mes acabaran les tasques d'estabilització dels talussos i la retirada de roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny


La carretera LV-9124 de Castell de Mur (Pallars Jussà) afectada per una esllavissada el passat 16 d'abril es podria reobrir total o parcialment a principis de la segona quinzena de juliol. Així ho ha informat la Diputació de Lleida, responsable de la via, que també ha assenyalat que a finals d'aquest mes acabaran les tasques d'estabilització dels talussos.

Aquestes tasques d'estabilització són imprescindibles per poder garantir l'entra a ala zona dels equips que hauran de procedir a la retirada de tots els elements que ara bloquegen la calçada. El moviment de terres i la retirada d roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny amb una durada aproximada de 3 setmanes. L'esllavissada, de grans dimensions, va atrapar i provocar la mort d'un matrimoni de Sant Esteve de la Sarga que circulaven amb el seu vehicle.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats