Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/hEls afectats de la Granadella per la suspensió d’Enerkia prendran mesures legals contra l’empresaEl consistori posa l’advocat “perquè no els suposi un cost”


Els veïns afectats pel ‘cas Enerkia’ de la Granadella emprendran mesures legals per poder recuperar els diners ja avançats després que la sanció imposada a aquesta empresa posi en risc l’arribada del gas. 

Ho van acordar ahir en una reunió amb tots els veïns afectats, una norantena, i el consistori. En aquest sentit, l’ajuntament posarà l’advocat “perquè no els suposi un cost a les persones que s’han enganxat amb 2.000 i 3.000 euros”, segons va afirmar l’alcaldessa Elena Llauradó. Encara no saben quin recorregut podran tenir aquestes mesures, però és una manera per “fer que responguin”, tot i que “no tenim massa esperança en poder recuperar els diners”. A partir d’ara, doncs, es tornaran a reunir un cop l’advocat els detalli els passos a seguir. 

D’altra banda, cal recordar que  els afectats per aquest mateix cas a Puigverd de Lleida van decidir constituir-se com a plataforma. En aquest cas, segons va explicar l’alcaldessa Sandra Barberà “hi ha veïns que han entregat un import per un valor aproximat de 10.000 euros”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats