Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEls afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre tornaran a tallar la C-12 per exigir ajuts directesAlcaldes de Junts es reuniran amb Jordi Latorre a Bovera


Els afectats per l’incendi de Ribera d’Ebre tornaran a tallar aquest diumenge la C-12. Aquest cop repartiran ampolles d’oli per als conductors i mig miler de creus.

Un diumenge més, els veïns afectats pel foc tallaran de nou la carretera per exigir ajuts per fer front a les pèrdues en les seves explotacions. El descontentament entre els pagesos va créixer arran de la plantada de la consellera d’Agricultura i Ramaderia, Teresa Jordà, el dia de la marxa lenta de Torrefarrera cap a Barcelona. A aquesta plantada, també se sumen, diuen, les declaracions dels últims dies i la negativa d’oferir ajuts directes. 

Es concentraran als punts quilomètrics 86 i 87, que uneixen Maials i Flix. D’altra banda, els alcaldes de Junts per Catalunya de les Garrigues i el Segrià es reuniran a Bovera amb el vicepresident de la Diputació Jordi Latorre i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó i del Consell del Segrià, David Massot. A la reunió també hi participaran altres alcaldes. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats