Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


Els nens de Vilaller apadrinaran flors de la població i les cuidaranEl projecte ha estat impulsat per l'Ajuntament


Els nens de Vilaller apadrinaran les flors de la població, les cuidaran i cadascuna portarà el nom del petit que se’n faci càrrec. Cada nen cuidarà una flor del poble i rebrà una regadora per mantenir-la en bon estat.

L’Ajuntament va presentar fa uns dies aquest projecte anomenat “Apadrinem Flors” a l’escola de primària del municipi, dintre del programa per renovar per quart any consecutiu el reconeixement de Vila Florida de Catalunya, que atorga la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

Fins ara, Vilaller ja ha rebut dues Flors d’Honor dintre d’aquest reconeixement. Es premia als municipis que milloren i potencien els espais verds urbans, i que en fan una gestió sostenible amb conscienciació ciutadana i educació ambiental per a veïns i visitants.

Aquest any l’objectiu de l’Ajuntament és implicar als més petits del poble en la cura de les flors amb les que es guarniran els espais urbans de la població.

Part activa i implicada

D’aquesta manera, els infants seran part activa i implicada en el projecte de Viles Florides i es potenciarà l’educació ambiental a l’escola al mateix temps.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Vilaller ja ha començat a repartir les flors pels carrers i indrets del poble.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats