Lleida
13 / 20° C (pluja)
97% 26 km/h


Els transportistes lleidatans protesten amb una marxa lenta per l'A-2 contra el desviament obligatori per l'AP-2Altres camioners han fet visible el seu malestar reduint la velocitat mentre circulaven per altres carreteres del país


Una trentena de transportistes lleidatans han dut a terme una marxa lenta per l'Ll-11 i l'A-2 a Lleida per protestar contra la mesura que els obliga a desviar-se per l'AP-2 en no poder circular pel tram de l'N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc. Els camioners han sortit des de Lleida i s'han dirigit per l'autovia fins a Alpicat, des d'on han retornat a la capital del Segrià. Altres transportistes que no han pogut participar-hi han fet visible el seu malestar reduint la velocitat mentre circulaven per altres vies catalanes. Coincidint amb l'operació sortida del pont de la Puríssima, la patronal Asotrans Lleida ha convocat ambdues accions per tornar a exigir la gratuïtat del peatge per als trànsits obligats per l'autopista i, en tot cas, una compensació del 75%, sempre que el desviament no sigui obligatori.

Els camioners lleidatans han sortit a les 16.35 hores del polígon industrial el Segre de Lleida i s'han dirigit en marxa lenta per l'Ll-11 i, posteriorment, per l'A-2 fins a la sortida d'Alpicat, des d'on han retornat de nou fins a la capital del Segrià. La protesta, que s'ha desenvolupat enmig d'una densa boira, ha coincidit de ple amb l'operació sortida del pont de la Puríssima i ha ocasionat retencions de trànsit a l'autovia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats