Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els transportistes de Lleida reduiran la velocitat aquest dimecres a la carretera en protesta pels desviamentsEls empresaris del transport mantenen les marxes lentes a Tarragona, l’Ebre i el Penedès


La Federació Empresarial d’Auto-Transport (FEAT) de Tarragona manté les tres marxes lentes de camions convocades per a aquest dimecres, a les quatre de la tarda, contra els desviaments obligatoris de l’N-340 i l’N-240 cap a l’autopista. L’acció coincidirà amb l’operació sortida del pont de la Puríssima. A Tarragona, els vehicles sortiran del polígon Riu Clar, aniran per l’A-7 i l’N-340 fins a l’accés de l’autopista a Altafulla i tornaran a Tarragona per l’AP-7. A les Terres de l’Ebre, els camioners sortiran de l’Aldea, aniran fins a Alcanar i tornaran per l’N-340. Al Penedès, els vehicles sortiran de Bellvei cap al Vendrell, pujaran cap a l’Arboç i tornaran al punt de partida per l’N-340.

Per la seva banda, l’associació de transportistes de Lleida fa una crida als transportistes perquè, entre les quatre i les sis de la tarda, redueixin la velocitat en qualsevol carretera de Catalunya. En aquest cas, s’aconsella reduir la velocitat a la meitat del que marca la via més 5 km/h, a advertir l’acció amb els quatre intermitents i a fer la protesta en vies que no tinguin visibilitat reduïda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats