Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Els treballadors d'Espot i Port Ainé convoquen sis dissabtes d'aturada a partir del 20 de generDemanen l'equiparació de salaris i condicions amb d'altes explotacions del grup i denuncien que en les recents incorporacions a plantilla d'FGC no s'ha tingut en compte l'antiguitat


El Comitè d'empresa de les estacions d'esquí d'Espot i Por Ainé ha convocat vaga durant els dissabtes a partir del dia 20 de gener i fins al darrer de febrer, d'11.00 hores fins a les 15.00 hores. La vaga, que s'ha registrat en forma d'aturada parcial del servei, és per demanar l'equiparació de salaris i categories entre els treballadors que estan realitzant la mateixa funció dins de l'empresa i de condicions amb altres explotacions del grup de Ferrocarrils de la Generalitat, empresa gestora de les dos estacions pallareses.

Des del Comitè d'empresa s'ha explicat que han pres aquesta decisió després de no poder trobar solucions amb l'empresa i s'ha recordat que la convocatòria ha rebut l'aval unànime de l'assemblea de treballadors. Entre les demandes també destaca una gratificació per a les persones que, realitzen feines amb major perillositat o responsabilitat. Entre Port Ainé i Espot hi ha una vuitantena de treballadors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats