Lleida
17/32° C (sol)
97% 26 km/hEls veïns desallotjats per l’incendi de Juneda hauran de fer nit a la Manreana fins al proper dillunsComença la reparació dels conductes de l’edifici


Els més de cent veïns i veïnes desallotjats al municipi de Juneda arran d’un incendi en un pàrquing el dimecres passat hauran de dormir a la Manreana fins al dilluns, segons va confirmar ahir el regidor de Medi Ambient, José Luís Garrido.

En aquest sentit, si a partir d’aquell dia encara no poguessin tornar “s’hi hauran d’estar més dies” i en un principi es mantindria aquest mateix avituallament perquè “no tenim cap espai més”. Des del consistori remarquen que, a banda de la Manreana, han habilitat també “una furgoneta municipal amb un noi de la brigada per desplaçar els afectats de Juneda-la Manreana-Juneda” per facilitar el màxim la funcionalitat durant aquests dies. 

Pel que fa a les obres, ja han començat les tasques per reparar tots els conductes afectats pel foc, després que aquest deixés sense aigua, ni llum ni gas el pàrquing i “amb els baixos desfets”. 

origen

Cal recordar que l’incendi es va originar en el pàrquing d’un edifici del carrer Riu de la Femosa a les 14.28. Fins al lloc dels fets s’hi van atansar fins a nou dotacions de Bombers, així com Mossos d’Esquadra i Policia Local per extingir un foc que va cremar amb virulència una pila de matalassos. Com a conseqüència, també es van veure afectats, de manera parcial, tres turismes, així com cinc motos i tres bicicletes. Un cop comprovada l’afectació de les flames, es va acompanyar a les famílies a recollir les seves pertinences. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats