Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Ensenyament permetrà prorrogar la gestió del menjador a les AMPA i es compromet a "regularitzar" la situació l'any vinentEl Consell Comarcal del Baix Empordà ja ha anunciat que tirarà endavant el canvi perquè no hi ha cap "marc legal" que avali l'anunci de la Generalitat


El Departament d'Ensenyament ha anunciat que permetrà prorrogar durant un any la gestió dels menjadors escolars a les AMPA i que es compromet a "regularitzar" la situació de cares al curs vinent. En declaracions a TV3, el secretari de Polítiques Educatives, Carles Martínez, ha explicat que la voluntat és que durant el proper curs puguin continuar oferint el servei com fins ara i que així s'ha fet saber als Consells Comarcals.

Malgrat això, des del Baix Empordà, una de les comarques afectades, ja han avançat que continuaran amb el procés per canviar la gestió perquè no disposen de "cap marc legal" que avali la "declaració d'intencions" de la Generalitat. I és que, recorden, la llei de contractació obliga a convocar concurs públic. D'altres, com el Consell Comarcal del Gironès continuaran "com fins ara" tot i que demanen al Departament que "s'espavili" a trobar l'encaix jurídic per resoldre la situació.

Ensenyament vol que les AMPA catalanes que ho vulguin puguin continuar gestionant els menjadors escolars el proper curs. El secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, Carles Martínez, ha anunciat aquest matí en declaracions a TV3 que el Departament permetrà prorrogar durant un any els convenis que els consells comarcals tenien amb les associacions de pares i mares i s'ha compromès a "regularitzar" aquesta situació de cares al curs 2019-2020.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats