Lleida
11 / 19° C (pluja)
97% 26 km/h


ERC de la Diputació de Lleida reclama que s'assumeixin "les responsabilitats que pertoquin per preservar la institució"El PSC anuncia que també en demanarà "en cas que es demostri la corrupció a la corporació", després de la detenció sel president Reñé


El grup d'ERC a la Diputació de Lleida reclama a l'equip de govern que "s'assumeixin les responsabilitats que pertoquin per preservar la institució", després de la detenció aquest dimarts del president de l'ens, Joan Reñé, "atesa la magnitud del cas i la dimensió dels fets investigats". Des del PSC han anunciat que també demanaran "responsabilitats polítiques" però "en cas que s'acabés demostrant la corrupció de CDC a la Diputació de Lleida".

Ambdós formacions han coincidit en reclamar a la justícia que la investigació es porti a terme amb la "màxima celeritat" possible. A més de Reñé, l'operació duta a terme aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra en el marc d'una investigació judicial ha comportat la detenció d'altres 25 persones i diversos registres, entre els quals al Palau de la Diputació de Lleida i a l'edifici de l'Organisme de Gestió i Recaptació de Tributs de la institució.

ERC ha lamentat a través d'un comunicat "que la principal institució de la demarcació de Lleida, s'hagi vist esquitxada per l'ombra de la corrupció", després de la detenció de Reñé en el marc d'una investigació per un suposat delicte de corrupció en la contractació d'una empresa per part de la Diputació de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats