Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Espais Naturals de Ponent es reforça com a projecte global amb la implicació de les sis comarques de la plana de LleidaEl projecte incorpora set nous espais naturals i ja n'agrupa vint, que abracen gairebé 5.000 quilòmetres quadrats de superfície protegida


Espais Naturals de Ponent creix i incorpora set nous espais naturals, que se sumen als tretze que ja formaven part del projecte. Es tracta de Valls de Sió-Llobregós, Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana; Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa, els Plans de la Unilla, Serra-Llarga-Secans de la Noguera, Serra de Montsec i Vessants de la Noguera Ribagorçana.

D'aquesta manera, Espais Naturals de Ponent amplia la seva extensió i impacte sobre el territori ja que incorpora les comarques de la Noguera, la Segarra i el Segrià Nord, que se sumen a les Garrigues, l'Urgell, el Pla d'Urgell i el Segrià Sud, les quals ja hi participaven. Així, el projecte, que vol donar a conèixer i potenciar els valors naturals de Ponent, passa a agrupar els vint espais naturals protegits de la plana de Lleida -tot el territori que forma part de la Xarxa Natura 2000-, que sumen un total de 4.988 quilòmetres quadrats, el 15,5% de la superfície de Catalunya.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats