Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


Foment preveu restablir avui la circulació a la línia R4 de Manresa, almenys en una viaA l’espera de saber què va provocar el xoc, Renfe treballa per “normalitzar” la situació el dimarts


Els treballs per restablir el servei a la línia R4 de Manresa avancen en els terminis previstos, i per això, Foment espera restablir avui la circulació. com a mínim per una de les vies.

 “Si els treballs evolucionen favorablement”, es podrà normalitzar el servei durant el dia, “almenys en una de les vies”, va informar el ministeri de Foment a través d’un comunicat. Des de dissabte a les 11 del matí, quan es va rebre una autorització de l’autoritat judicial, Renfe està fent les tasques necessàries per encarrilar els cotxes dels trens accidentats per tal de poder-los retirar del lloc, cosa que permetrà que Adif comenci a treballar en la reparació dels danys en la infraestructura.

En el sinistre de divendres van descarrilar sis dels nou cotxes dels dos trens i, segons la companyia ferroviària, un es portarà a desballestar perquè ha quedat molt malmès. Tot i que el ministeri de Foment preveu que, si tot va bé, dilluns es pugui restablir el servei de trens almenys per una via, Renfe va detallar que treballa perquè la situació es pugui normalitzar completament dimarts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats