Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/hGuimerà es transporta al segle XIII amb el seu Mercat MedievalDes de l’alcaldia es preveu una alta participació, amb una xifra de 20.000 assistents.


La 25a edició del Mercat Medieval de Guimerà donava el seu tret de sortida ahir a la tarda, al voltant de les 19.00 hores. Durant avui i demà els assistents podran conèixer el patrimoni del poble de Guimerà, així com transportar-se al segle XIII i passejar pels carrers amb un ambient molt medieval.

L’entrada és gratuïta i els participants poden gaudir de diverses activitats i interactuar amb 100 paradetes, així com observar els oficis més populars a l’era medieval com són els forjadors, els vidriers o els picapedrers. En aquesta edició, els més petits de la casa podran gaudir de “El queixal de la bruixa”, un espai infantil que ofereix una àmplia gamma d’activitats per a la canalla. Des de l’alcaldia es preveu una alta participació amb una xifra de 20.000 assistents. 

Salvador Balcells, alcalde de Guimerà, assegura que “és una forma de conèixer el poble de dalt avall perquè hi ha activitats i animació per totes bandes”. Els assistents també podran participar en diversos sortejos de paneres o també adquirir una samarreta o motxilla personalitzada del mercat medieval.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats