Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hGuimerà es trasllada aquest cap de setmana al seu passat medievalVesteix els carrers i places amb la pàtina antiga


Guimerà es trasllada al seu passat medieval amb el XXVè Mercat Medieval. Durant aquest cap de setmana, vesteix els carrers i places amb la patina antiga que fa segles pintava aquesta vila de carrers estrets i empedrats.

El Mercat Medieval de Guimerà consisteix en una sèrie d’activitats per a totes les edats tant per la gent del poble com pels turistes que el visiten. Se celebra al voltant de tot el poble. Aquesta fira ofereix: gimcanes familiars medievals on permet conèixer les entrades, cellers i els punts més emblemàtics del poble. Tast de vins, per conèixer els vins de la zona. Free walking tour, una sèrie de visites guiades, per tal de visitar els racons més emblemàtics del poble. A més, també ofereix Escape Room, espectacles històrics i focs a la llera del riu. De la mateixa manera que hi ha activitats que permeten als turistes interactuar també s’hi troben oficis artesans, paradistes, espectacles a peu de carrer i un trenet que circula per les afores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats